Algemene Voorwaarden

Reserveren

Reserveren is mogelijk middels het on-line boekingssysteem van deze website of door ons een mail te sturen op gargantadafoia@gmail.com. Als u een optie wilt nemen, kunt u ons ook een mail sturen.

Check-in & Check-out

Check-in : vanaf 15.00 uur

Check-out: tot 11.00 uur

Annuleringsvoorwaarden

a. Bij annulering binnen 24 uur zijn er geen kosten aan verbonden.

b. Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van uw verblijf bedragen de annuleringskosten 20% van de reissom.

c. Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van uw verblijf bedragen de annuleringskosten 40% van de reissom.

d. Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de 14e dag voor aanvang van uw verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.

e. Bij annulering vanaf de 14e tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.

f. Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

Wijzigingen

Een wijziging in de reservering kan kosteloos gemaakt worden zolang de beschikbaarheid de gewenste wijziging toelaat en minimaal 7 dagen voor de originele check-in gemaakt is.

Betaling & Deposit

We accepteren cash, een bank transfer en PayPal als betaal methodes. De aanbetaling is 50% van het totale huurbedrag. Dit bedrag dient u bij het maken van de boeking direct te voldoen. Het restant dient op de eerste dag van uw verblijf te worden voldaan.

Honden

Honden zijn welkom in de Garganta Glamping Lodge. Op Garganta da Foia zijn er loslopende kippen, katten en honden. We vragen u hiermee rekening te houden met betrekking tot het gedrag van meegebrachte huisdieren.

Schoonmaak

De eind schoonmaak zit inbegrepen in de prijs evenals een tussen schoonmaak bij een verblijf na iedere 5e opeenvolgende dag (dus op de 6e dag van het verblijf). Bij deze tussen schoonmaak worden ook het bed linnen en de handdoeken verwisseld.

Kinderen

Onze accommodaties zijn gericht op volwassenen zonder jonge kinderen. Kinderen zijn welkom vanaf 16 jaar en ouder.

Force Majeure

Indien zich een Force Majeure voordoet en de gasten gedwongen zijn te evacueren, zal Garganta da Foia het bedrag van de gemiste overnachtingen restitueren. Garganta da Foia is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade. Hiervoor zijn de reisverzekeringen bedoeld.

Parkeren

Parkeren is gratis.